Torvehallerne: 53 50 50 04
Charlottenlund: 53 84 50 04
Kontor: 20 68 84 27
Vi glæder os til at tage imod jer - nu helt uden COVID 19-restriktioner. Vi ses.
Sushikurser for firmaet eller familien med Sushi Lovers

Kursusdatoer i 2021

Kurser er genoptaget fra juni måned efteer COVID pause grudet restriktioner. Både i weekender og på hverdage. Find ledige tider bestillingssiden (link til højre)

Spis egne kreationer, eller bliv forkælet af os.

Når I skal på kursus i Charlottenlund kan I nyde jeres egne kreationer efter kurset, eller I kan overlade det til vores køkken at forkæle jer resten af aftenen.

Til kursusdeltagere tilbyder vi nogle fantastiske priser på lækre menuer samme aften, og I får naturligvis jeres kreationer med hjem når aftenen er omme.

Reserver kursusdag

(Kræver et kursusbevis - Køb et her)

Reserver din kursusdag


Kursusdatoer

På bestillingssiden kan I se hvilke datoer der er ledige pladser

Kursussteder

Enkelte kurser vil blive afholdt i Torvehallerne, men størstedelen vil blive holdt i vores lækre kursuslokale i Charlottenlund, hvor der er mulighed for ekstra forkælelse i restauranten efter kurset.

Sushikurser for voksne, børn og legesyge sjæle

For familien, netværket, veninderne eller kollegaerne

Vores sjove og lærerige kurser i at lave sushi varer fra 1 til 3 timer alt efter hvad I drømmer om og har budget til. Vi indbygger gerne teambuilding, hvis I synes det passer til jeres gruppe og afhængigt af jeres ambitionsniveau gennemgår vi sushiens mysterier tilpas detaljeret og bruger råvarer der matcher jeres ønsker.

Uanset hvad bliver alle glade, mætte og formentlig en del klogere.

Ring og lad os få en snak om jeres ønsker på tlf. 20 68 84 27

Lav-selv-sushi med Sushi Lovers råvarepakker

Er du nybegynder i sushiens verden har vi har nu gjort det let for dig at imponere familien, daten eller vennerne med dine nye færdigheder.

Vi har sammensat en række færdige råvarepakker, der indeholder alt hvad du skal bruge, for at skabe vidunderlig sushi hjemme i dit eget køkken.

Du får de korrekt udskårne fisk af bedste kvalitet - både til nigiri og til maki - og i de rette mængder. Du får ris, tang, sesamfrø, agurk, avocado, wasabi, ingefær og du får de lækre dressinger, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

Skal dine medarbejdere på teambuilding?

Tasting menuer

Gavekort til sushielskere